Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 May 2022 14:11 - Güncelleme : 16 May 2022 17:29

Okan Bayülgen'den Z kuşağı eleştirisi: Özgürlükten bahsediyor ama itaate hazır

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, katıldığı bir söyleşide Z kuşağına eleştiri yağdırdı. Türkiye'den ayrılmak isteyen Z kuşağının gitmek istediği ülkelerde itaat etmeye hazır olduklarını söyledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
Okan Bayülgen'den Z kuşağı eleştirisi: Özgürlükten bahsediyor ama itaate hazır
Z kuşağı,Okan Bayülgen,Kocaeli

Kocaeli'de katıldığı bir fuarda vatandaşlarla bir araya gelen ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, gerçekleştirdiği söyleşide dikkat çeken ifadelere imza attı.  Herkesin kitap okuması gerektiğini ifade eden Bayülgen, "Gençlerle konuştuğumuzda çok fazla kitap okumadıklarını düşünüyorum ama sorduğumda okuduklarını söylüyorlar" dedi.

"KİTAP DİNLEMEK DE YER EDİNDİ"

"Elimizde telefon geri zekalı gibi dolaşıyoruz" diyen Bayülgen, "Çağımızın dünyasında kitap dinlemek de yer edindi. Kitap dinleme de üzerine düşünülmesi gereken bir şey. Kitap seslendiren biri olarak kitap dinleyen kişi ile arkadaş olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"BAŞKA ÜLKEDE İTAAT ETMEYE HAZIR"

Ünlü televizyoncu Türkiye'de ve dünyada Z kuşağı araştırmaları yapıldığını belirterek "Türkiye’de Z kuşağı, örneğin Londra'ya kapağı atmak istiyor. Londra’ya gitmesinin sebebi Türkiye’den memnun olmaması" dedi ve ekledi "Türkiye’de itaat etmek istemiyor ama Londra ya da başka bir yere giderse orada itaat etmeye hazır" dedi.

"HİÇ HAZZETMİYORUM..."

Öte yandan Bayülgen daha öncesinde katıldığı bir tv programında, 1990'ların sonlarında ve 2010'ların başlarında doğan Z jenerasyonu için Z kuşağından hiç hazzetmiyorum. Z'nin bir bölümünü çok seviyorum. Bir bölümüyle de ölünceye kadar düzenli olarak kafa bulmak istiyorum" ifadeleriyle dikkat çekmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...