Tgrt Haber
18 May 2014 16:43

Okan Karacan'dan örnek davranış

Okan Karacan 18 Mayıs'ta evlenmeyi planlıyordu. Soma'daki maden kazasının ardından Okan Karacan'da düğünü erteleme kararı aldı. Okan Karacan ve nişanlısı, Soma'da yaşanan acıya duyarsız kalamadı. Okan Karacan evlenmekten vazgeçti!

Okan Karacan'dan örnek davranış
okan karacan,düğün erteleme,örnek davranış,soma,

Türkiye'yi yasa boğan olay 13 Mayıs'ta Manisa Soma'da gerçekleşti. Soma'daki maden faciasının ardından onlarca işçi hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından, ünlülerde destek oldu. Konserler iptal edildi, bölgeye yardım gönderildi, gece kulüpleri kapatıldı... Sunucu Okan Karacan ise 18 Mayıs'ta evlenecekti.Okan Karacan, Türkiye'nin büyük bir acı yaşadığını söyleyerek, nişanlısının ve ailelerin tek yürek olarak, acıyı paylaştıklarını söyledi. Madende hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Okan Karacan bir daha böyle büyük bir felaket yaşamamayı diledi. Okan Karacan düğün tarihini ileriki bir tarihe erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...