Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2021 13:07

Okan Kurt kavgasında yeni gelişme! Karşı taraf suskunluğunu bozdu

Okan Kurt'un kendi işletmesinde, yandaki dükkanın sahibi tarafından saldırıya uğradığı ve alıkonulduğu iddialarının ardından ortaya çıkan kamera görüntüleriyle kavgayı Kurt'un başlattığı anlaşılmıştı. Karşı taraf olan dükkan sahibi de suskunluğunu bozarak yüksek sesten rahatsız olduğu konusunda kibarca uyarıda bulunduğunu, ancak Kurt'un kendisine saldırdığını ve kasiyer kıza da yumruk attığını öne sürdü.

Okan Kurt kavgasında yeni gelişme! Karşı taraf suskunluğunu bozdu
demet akalın,,okan kurt,,kavga,,komşu,

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt'un alıkonulduğu iddialarının ardından yaşanan gelişmeler, magazin dünyası tarafından merakla takip ediliyor. Demet Akalın'ın sosyal medyadan yayımladığı 'Kocamı dövüyorlar' videosunun ardından ortaya çıkan kamera görüntüleri herkesi şoke etti. 

Kurt'un komşu dükkanının sahibi H.İ.'nin kendisini darp ettiği iddiasının ardından mekanın güvenlik kamerası görüntülerinde, yemek yerken bir anda masadan kalkarak ilk hamleyi yapan ve dolayısıyla kavgayı başlatan kişinin Okan Kurt olduğu net bir şekilde görüldü. 

Okan Kurt kavgasında yeni gelişme! Karşı taraf suskunluğunu bozdu
Dükkanda yaşanan tartışma ve ardından yaşanan arbede kameraya anbean yansıdı. 

"BABASI BENİ MEKANA ÇAĞIRDI"

Sabah'ın haberine göre, olaya açıklama getirmek isteyen H.İ., suskunluğunu bozarak o anları anlattı. Kavgadan bir gün önce Okan Kurt'un işletmecisi olduğu Hirahan'da müzikli eğlence yapıldığını ve yüksek sesten rahatsız olduğunu belirten H.İ., olay günü de böyle bir eğlence olacağı haberini aldığını belirtti.

"SÖZLEŞMEYE UYGUN OLMADIĞINI KİBAR DİLLE AÇIKLADIM"

Bu haber üzerine Kurt'un, restoranın işletmeciliğini de yapan babası Adil Kurt'u aradığını ve Adil Kurt'un kendisini mekana çağırdığını söyleyen H.İ., kavganın yaşandığı anları şöyle anlattı:

"İçeride müziğin sesi çok rahatsız ediciydi. Kendisi "Okan da burada, her şeyi konuşalım" deyince üçümüz masaya oturduk. Müzikten müşterilerimizin rahatsız olduğunu, yaptıklarının aramızdaki sözleşmeye uygun olmadığını kibar dille açıkladım, bu tip organizasyonlara müsaade etmeyeceğimizi söyledim."

Okan Kurt kavgasında yeni gelişme! Karşı taraf suskunluğunu bozdu
Olaya ilişkin savcılığın başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

 

"BANA MÜSAADE ETMEYENE BEN NELER YAPARIM"

"Kurt bunun üzerine "Buranın kirasını ödüyorum, bana müsaade etmeyene ben neler yaparım" diyerek el kol hareketleri yapmaya başladı. Annesi de lafa karıştı. Annesine 'Siz karışmayın' dedim."

"KASİYER KIZA DA YUMRUK ATTI"

 

Okan o sırada beni itip yere düşürdü. Araya giren kasiyer kıza da yumruk attı. Bir süre sonra polisler geldi. Polislere büyümesin diye bir olay olmadığını söyledim. Ama Akalın ve Kurt'un resmen bize attığı iftiraları görünce şoke oldum."

Okan Kurt kavgasında yeni gelişme! Karşı taraf suskunluğunu bozdu

 

OKAN KURT'TAN SAVUNMA

Okan Kurt ise Instagram hesabından yaptığı apylaşımda  "Neymiş dükkanımda izinsiz alkol satıyormuşum, ispatlamakla mükellefsiniz! Yalnız yasak olmasına rağmen nargile satan sizsiniz, ispatı var.

Ortak alandaki yerimi gasp ettiniz, buna herkesten önce müşteriler şahittir. Her şeyin cevabı ispatlı, evraklı, 'Kamera görüntüleri bizde var' demişsiniz, dükkanımıza gelip tehdit eden anneme dirseğiyle vuran ve kavgayı başlatanın kim olduğu da görüntülerde mevcut.

 

Biz zaten emniyete sunduk kendi elimizle, kimin dükkanını kim basmış, kimin arabası parçalanmış hepsi izlenecek." ifadelerine yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...