Tgrt Haber
19 Ekim 2021 11:52

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt'un 'alıkonulduğu' kavgadan yeni görüntüler

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt'un Beykoz'daki işletmesinde dükkan sahibiyle anlaşmazlık yaşayarak dükkana kilitlendiği iddialarında yeni detaylar ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, dükkan sahibinin mekanda düğün merasimi yapılamayacağını söylemesi üzerine çıkan tartışmanın ardından Okan Kurt'un bulunduğu yerden kalkarak mekan sahibine saldırdığı görülüyor.

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt'un 'alıkonulduğu' kavgadan yeni görüntüler
demet akalın,okan kurt,kavga,beykoz

Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt'un geçtiğimiz günlerde Beykoz'daki işletmesinde bir kişiyle aralarında anlaşmazlık çıktığı ve arbede yaşandığı iddialarının ardından Akalın, sosyal medya hesbaından bir video yayımlayarak yardım istemişti. Kurt'un üzerine kapı kitlenerek mekanda alıkonulduğunu öne süren Akalın'ın videosu, sosyal medyada viral olurken olayda yeni detaylar ortaya çıktı. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kiraya veren kişinin, restoran kiracısı olan Okan Kurt’a, ‘burayı düğün merasimi için kullanamazsın, sçzleşmede bu madde yok’ demesi üzerine tartışma çıktığı öğrenildi. Yaşanan anlara ait kamera görüntülerinde, Okan Kurt’un oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişiye saldırdığı ve ardından arbede yaşandığı görülüyor.

SALDIRIYI KİM BAŞLATTI?

Dükkanda yaşanan tartışma ve ardından yaşanan arbede kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde Okan Kurt’un bir masada oturup yemek yediği, ardından masaya iki kişinin daha gelip oturduğu görülüyor. Kurt ile masaya oturan kişi arasında tartışma çıkıyor.  Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan Okan Kurt oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişinin üzerine yürüyor. İlk olarak Okan Kurt’un karşısındaki kişiye saldırmasıyla arbede çıkıyor ve Kurt, tartıştığı kişiyi yere yatırıyor.

Olaya ilişkin savcılığın başlattığı soruşturma devam ediyor.

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt'un 'alıkonulduğu' kavgadan yeni görüntüler
Okan Kurt'un yemek yerken bir anda masadan kalkıp karşı tarafa saldırdığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...