Tgrt Haber
16 Ocak 2022 10:29

Oktay Kaynarca müjdeyi verdi EDHO için resti çekti

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeniden başlayacağı iddialarını cevaplarken, sevenlerine bir de müjde verdi. EDHO dizisi için yolları kapattı.

Oktay Kaynarca müjdeyi verdi EDHO için resti çekti
oktay kaynarca,,edho,,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz,

Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu, ATV ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın akıbeti sevenleri tarafından merak edilirken ünlü oyuncudan yeni bir müjde geldi. EDHO'nun dijital bir platformda yer alacağı konuşulurken Oktay Kaynarca iddiaya ilişkin, ''Benim haberim yok. Bu projenin içerisinde yokum artık'' açıklamasını yaptı.

Kaynarca, EDHO açıklamasının ardından ise yeni bir projesi olduğunu söyleyerek sevenlerine müjdeyi verdi. Televizyon ekranlarında yapımcılığını üstleneceği bir projeden bahseden Kaynarca, yeni dizisine ilişkin şimdilik başka bir detay vermekten ise kaçındı. Fakat iddialara göre, Kaynarca'nın yeni dizisi de ATV ekranlarında yer alacakve dizide  çok acılı olan bir kadın ve çok sert olan bir erkeğin hikayesi ele alınacak.

Oktay Kaynarca müjdeyi verdi EDHO için resti çekti

Öte yandan EDHO dizisinin bittiği duyurulduktan sonra Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabı Instagram'da hayranlarına teşekkür ederek veda etmişti.

EDHO'YA NE OLMUŞTU?

 

Reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçtiğimiz sezonda izleyiciyle buluşacağı düşünülerek fragmanları yayınlandı. Fakat yeni sezonun ilk bölümünün yayınlanacağı gün iptal edildiği öğrenildi. EDHO'nun yapımcıları ile ATV kanal yönetimi arasında sorunlar olduğu iddia edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...