Tgrt Haber
30 Haziran 2016 01:24

Oktay Kaynarca, 'O görüntüleri paylaşmayın'

Oyuncu Oktay Kaynarca İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda, Havaalanı'ndaki patlamanın ardından paylaşılan ceset fotoğraflarına tepki gösterdi.

Oktay Kaynarca, 'O görüntüleri paylaşmayın'
oktay kaynarca,

İstanbul Havaalanında düzenlenen terör saldırısına ünlülerin tepkileri devam ediyor. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca,İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda saldırıyı kınarken,olay yerindeki yaralı ve ölü insanların fotoğraflarının paylaşılmasına tepki gösterdi.Kaynarca yaptığı paylaşımda:"Şimdi yapmamız gerekenlerin başında mesela önce olay yeri ceset, kan, vahşet görüntülerini marifetmiş gibi paylaşmaktan hemen vazgeçmeliyiz çünki zaten bunların çoğunu kendileri servis ediyorlar bakın marifetlerimize ki korkun sinindiye... Belli ki içinde bulunduğumuz süreç malesef bu tür şeyler yaşayacağımızın da kanıtı... Korkmayan sinmeyen kararlı dik ama dikkatli bir ulus anlayışı tek çıkış yolu. Başın sağolsun memleketim..." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...