Tgrt Haber
08 Kasım 2021 10:43

Oktay Kaynarca’dan hayranlarını üzen haber: EDHO artık yok

Ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden hayranlarını üzecek bir haber daha geldi. Dizinin başrolünde oynayan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, EDHO’nun başka bir kanalda da yayınlanmayacağını, tamamen bittiğini açıkladı.

Oktay Kaynarca’dan hayranlarını üzen haber: EDHO artık yok
EDHO,,oktay kaynarca,,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz,,dizi,

Oktay Kaynarca, başrolünde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yayından kaldırılan diziyle ilgili ünlü oyuncu umutsuz konuştu.

EDHO BAŞKA BİR KANALDA YAYINLANMAYACAK

Bir markanın reklam çekimleri için Nişantaşı’nda bulunan Kaynarca, çekim öncesi son bolümü yayınlanmayarak ekranlara deva eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başka bir kanalla yola devam etmeyeceğini söyledi. Ani bir kararla yayından kaldırılan diziyle ilgili Kaynarca, “Artık başka kanalla mümkün değil, bitti” dedi.

Ses getiren projelerde görev alan Kaynarca, başka bir diziye başlayıp başlamayacağı sorusuna ise "Hayat bu belli olmaz" diyerek yeni projelere açık kapı bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...