Tgrt Haber
30 May 2014 13:53

Orhan Gencebay cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Orhan Gencebay, ülkenin birlik ve bütünlüğünün yabancı güçler tarafından bozulmak istendiğine dikkat çekti.

Orhan Gencebay cumhurbaşkanı adayını açıkladı
başbakan erdoğan,orhan gencebay,

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Yeni Şafak'tan Kübra Sönmezışık'a samimi açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçiminden akil insanlar heyetine; medyadan paralel yapıya birçok konu hakkında görüşlerini açıklayan Gencebay, bazı gizli güçlerin Türkiye'yi bölmeyi hedeflediklerini söyledi. "Bana göre haçlı seferleri hala bitmemiştir'' dedi.
CUMHURBAŞKANLIĞI ERDOĞAN'IN HAKKI
Gencebay, cumhurbaşkanlığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkı olduğunun altını çizerek , "Başbakan Erdoğan bütün konularla başa çıkabilecek bir kapasite ve bilgi birikimine sahip. Bence cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkıdır'' ifadelerini kullandı.Ünlü sanatçı, siyasete genç yaşta atılan Başbakan Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı görevinden başlayarak, günümüze kadar uzanan süreçte ülkenin yönetimi ile ilgili geniş tecrübe sahibi olduğunu söyledi. Gencebay AK Parti'de 12 yıldır hizmet veren Erdoğan'ı ülkenin karşılaşacağı güçlüklerin üstesinden başarıyla gelebilecek bir siyasi bilgi ve yeteneğe sahip olduğunu kaydetti.
HER ŞEYİN BAŞI BARIŞ
Kendisinin ülkenin önünü açacak barış sürecini güçlendirecek akil insanlar ekibi içerisinde 1,5 ay görev aldığını ifade eden ünlü sanatçı, kendisinin üstlendiği bu kutsal görevi hayatının sonuna kadar onurlu bir görev olarak unutmayacağını kaydetti. Gencebay, her şeyin başının barış olduğunu vurguladı.
ÜLKEM İÇİN CANIM FEDA
ÜAkil insanlar gurubu içerisinde yer alması için Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın kendisini aradığını anlatan Gencebay şunları söyledi: 'Halka gidip onların dertlerini dinledik. Endişelerini korkularını öğrenmeye çalıştık.''
HAÇLI SEFERLERİ HALA BİTMEDİ
Türkiye'de bazı gizli güçlerin ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalıştığını ifade eden Gencebay, "Dünyada muazzam bir karmaşa var. Batının ekonomisi gittikçe bozuluyor. Bana göre haçlı seferleri hala bitmemiştir'' dedi.
ZARAR VEREN KİM VARSA PARALEL DEVLETTİR
Gencabay barış süreci ile ilgili medyanın daha sağduyulu olması gerektiğini söylerken paralel yapı ile ilgili, "Ülkeye zarar veren kim varsa bana göre paralel

devlettir. Tayyip Bey diyorsa bizden daha çok şey bildiği içindir. Saygı duymak lazım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...