Tgrt Haber
14 Eylül 2016 11:04

Orhan Gencebay yıllar sonra itiraf etti

Arabesk müzik yaptığı için büyük zorluklar yaşadığını belirten Orhan Gencebay, 'Beni eleştirenler yıllar sonra özür diledi' dedi.

Orhan Gencebay yıllar sonra itiraf etti
Arabesk müzik , Orhan Gencebay

Arabesk müzik yaptığı için büyük zorluklar yaşadığını belirten Orhan Gencebay, "Beni eleştirenler yıllar sonra özür diledi" dedi.

Arabesk müzik yaptığı için büyük zorluklar yaşadığını belirten ünlü sanatçı Orhan Gencebay, "Beni eleştirenler yıllar sonra özür diledi." dedi.

Müziğe sevdalı olsa da "Plak tekliflerini reddediyordum, şarkıcı olmak istemiyordum." diyen Gencebay, müzik şirketi sahibi Mahmut Tezcan'la girdiği bir iddia sonucu sanat hayatına başladığını, "Mahmut Tezcan'a tavlada yenildim, sözümü tutup şarkıcı oldum." sözleriyle anlattı.

Orhan Gencebay yıllar sonra itiraf etti

"ARABESK MÜZİK YAPIYORUM DİYE ELEŞTİRENLER ÖZÜR DİLEDİ"

Satış ve dinlenme rekorları kıran 'Bir Teselli Ver / Yorgun Gözler', 'Hor Görme Garibi', 'Hatasız Kul Olmaz' gibi albüm ve şarkıların hikayeleri anlatan Gencebay, o dönemde yaptığı müzikle ilgili yaşadığı zor zamanlara da değindi.

Müziğine bakışın değiştiğini söyleyen sanatçı, "Arabesk müzik yapıyorum diye eleştirenler yıllar sonra benden özür diledi." açıklamasında bulundu.

Orhan Gencebay, bir müjde verdi “Oğlum Gökhan Gencebay oyuncu oluyor. Çok yetenekli. Dersler aldı. Ben de onayladım. Yakında güzel bir projede yer alacak”.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...