Tgrt Haber
25 Kasım 2021 19:51

Orhan Gencebay’dan Cengiz Kurtoğlu’na destek: Adamsın, aynı hareketi ben de yapardım

Sarıyer’de bir doğum günü partisinde Orhan Gencebay’a hakaret ettiği iddiası ile iş insanı Mustafa Can'a bıçakla saldıran Cengiz Kurtoğlu’na Orhan Gencebay’dan destek geldi.

Orhan Gencebay’dan Cengiz Kurtoğlu’na destek: Adamsın, aynı hareketi ben de yapardım
Orhan Gencebay,cengiz kurtoğlu,Mustafa Can

Sarıyer’de önceki günlerde düzenlenen doğum günü partisine katılan Cengiz Kurtoğlu, aynı masada oturan iş insan Mustafa Can ile bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ile iddialara göre Kurtoğlu servis bıçağı ile Mustafa Can'a saldırdı. Araya girenler tarafından sakinleştirilen Kurtoğlu’nun o anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

KURTOĞLU SERBEST BIRAKILDI

İş insanı Mustafa Can polise giderek Kurtoğlu hakkında şikayetçi oldu. Şikayetin ardından ünlü sanatçı gözaltına alarak ifadesi alındı. İfadesi alınan Kurtoğlu, ardından ise serbest bırakıldı. Kurtoğlu, ifadesinde Mustafa Can'ın Orhan Gencebay ve diğer bazı sanatçılara hakaretler savurduğunu iddia etti. Ayrıca Can'ın yüzünün bıçakla yaralanmadığını, tırnakla yaralanmış olabileceğini belirtti.

''BIÇAKLI SALDIRI' DEĞİL TARTIŞMA''

Olayın ardından kişisel sosyal medya hesabı Instagram'dan açıklama yapan Cengiz Kurtoğlu, olay anını paylaştı, altına ise şu açıklamayı yazdı:
"Öncelikle böyle bir haberle sizlerin karşısına çıkmak istemezdim. Bir konuya açıklık getirmem gerekiyor. Ben de herkes gibi kendine ait değer yargıları olan bir insanım. Eş aile, dost gibi konularda ise oldukça hassasım. Sevdiklerime karşı söylenen haksız bir söylemi asla kabul edemem.'' ''Böyle tartışmanın 'Bıçaklı saldırı' olarak lanse edilmesinden dolayı oldukça üzgünüm. Bu konuyla alakalı hukuki süreci avukatım başlatıp takip edecek. Bu bilgi kirliliğinin ortadan kalkması adına da olaya ait görüntülerin orijinal ve montajsız halini sizlerle paylaşıyorum. Olay artık kamuoyunun takdirindedir.''

"AYNI HAREKETİ BEN DE YAPARDIM"

Kurtoğlu'nun açıklamaları sonrası canlı yayına bağlanan Orhan Gencebay, "Sen bu çirkin olayı düzelttiğin için çok teşekkür ederim. Biz görevimizi yapmaya çalıyoruz, kimsenin önünde durmak istemiyoruz. Cengiz Kurtoğlu'nu çok severim, adamdır..." sözleriyle destek verdi. Gencebay, "Aynı hareketi ben de yapardım çok duygulandım. Sağ ol Cengiz. Bu şekilde düşünen herkese teşekkür ederim, saygılarımı iletirim. Sağduyumuz güçlüdür. Türk milletine çok teşekkür ederim, çok değerli bir ülkedir. Bu değerler bizimle devam edecek, atalarımızın yolundan devam edeceğiz." ifadeleriyle açıklamasını sürdürdü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...