Tgrt Haber
17 Ekim 2022 08:15 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 09:06

Orhan Gencebay‘dan üzen haber: Kitle için ameliyata girecek…

Usta sanatçı Orhan Gencebay, önceki gün bir mekândan çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yorgun görünen Gencebay, boğazında kitle oluştuğunu ve bunun için ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Orhan Gencebay‘dan üzen haber: Kitle için ameliyata girecek…
magazin,orhan gencebay

Sevilen sanatçı Orhan Gencebay’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Bir mekân çıkışında objektiflere yakalanan usta sanatçı, önümüzdeki hafta boğazında oluşan bir kitle sebebiyle ameliyat olacağını söyledi.

“BOĞAZIMDA KİTLE OLUŞMUŞ. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AMELİYAT OLACAĞIM”

Usta sanatçı Orhan Gencebay, mekândan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ameliyat olacağını açıklayan Gencebay, "Boğazımda kitle oluşmuş. Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Ancak öyle büyütülecek bir durum değil. Operasyonun 25 dakika süreceğini öğrendim" dedi. Öte yandan albüm hazırlığında olan Gencebay "5 şarkıdan oluşan yeni bir albüm yapacağım. Hepsinin sözlerini ben yazdım. Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gireceğim" ifadelerini kullandı.

Orhan Gencebay‘dan üzen haber: Kitle için ameliyata girecek…

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...