Tgrt Haber
16 Şubat 2019 23:48

Orhan Gencebay'ın domuz gribi olduğu ortaya çıktı

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın domuz gribi olduğu ortaya çıktı. Bir hafta önce hastaneden taburcu olan Gencebay’ın, sağlık durumunun iyi olduğunu açıklandı.

Orhan Gencebay'ın domuz gribi olduğu ortaya çıktı
orhan gencebay,

Usta sanatçı Orhan Gencebay, bir süredir hastalıklarla mücadele ettiği haberleri gelmişti. Usta sanatçının domuz gribine yakalandığını ve sağlık durumu ile ilgili bilgileri eşi Sevim Emre paylaştı.

Arabesk müziğin usta ismi Orhan Gencebay domuz gribine yakalandı. Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin açıklamasıyla ortaya çıkan durum sevenlerini korkuttuysa da Emre, ünlü sanatçının durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Gencebay'ın İnfluenza A (H1N1) virüsünün neden olduğu ‘Domuz Gribi’ne yakalandığı açıklanırken, Eşi Sevim Emre ile geçen hafta hastanede yatarak tedavi olduğu belirtildi.

Taburcu oldu
Hastanede bir hafta yatan Gencebay ve eşi taburcu oldu. Orhan Gencebay hastane çıkışı yaptığı açıklamada hastalanmasının çok önemli olmadığını belirterek, “Bizlerin hastalanıp tedavi olmamız önemli değil, Allah’ın izniyle atlatırız, atlattık. Asıl, sevenlerimin sağlığına bir şey olmasın. Çok iyiyim çok şükür. Berhudar olun.” dedi.

Sevim Emre ise kendisinin henüz tam anlamıyla iyileşemediğini, tedavisinin evde sürdüğünü söyledi ve arayıp soran herkese teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...