Tgrt Haber
21 Şubat 2022 10:09 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 10:23

Ünlü oyuncu Osman Cavcı, Kim Milyoner Olmak İster'de ter döktü! Elendiği soru herkesi şaşırttı

Kim Milyoner Olmak İster’e bu hafta ‘Zampara Seyfettin’ filmiyle tanınan ünlü oyuncu Osman Cavcı katıldı. Cavcı’nın son hali ve yarışmadan elendiğin soru herkesi şaşırttı.

Cavcı, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından 30 bin TL para ödülü ile ayrıldı
Cavcı, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından 30 bin TL para ödülü ile ayrıldı

Türkiye’nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, bir yarışmacısıyla bu haftada gündeme oturdu. Yarışmacıların performansıyla ve sorulan sorularla adından sıkça bahsettiren programa ‘Zampara Seyfettin’ filmiyle tanınan ünlü oyuncu Osman Cavcı katıldı.

Osman Cavcı, katıldığı Kim Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dikkatleri üzerine çekti.

SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışma programıyla yeniden ortaya çıkan 60 yaşındaki Osman Cavcı, son haliyle herkesi şaşırttı. Ancak Cavcı'ya yöneltilen bir soru seyircileri daha da şaşırttı.

30 BİN LİRA ÖDÜLLE AYRILDI

"Tosun Paşa filminde Hababam Sınıfı film serisinde hangi dersin öğretmeni olan bir karakter yer almamıştır?" sorusunda çift cevap jokeri hakkını kullanan Cavcı, felsefe ve fizik şıklarını seçti. Ancak 100 bin TL'lik sorunun doğru yanıtı ise tarih çıktı. Böylece Osman Cavcı, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından 30 bin TL para ödülü ile ayrıldı. Cavcı'nın yarıştığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...