Tgrt Haber
12 Ekim 2015 09:18

Oya Başar Levent Kırca'yı anlatırken gözyaşlarını tutamadı

Levent Kırca'yla 15 yıl evli kalan ve rol arkadaşı olan Başar, 'biz onu çok sevdik' dedi. Gözyaşlarını tutamayarak canlı yayından ayrıldı.

Oya Başar Levent Kırca'yı anlatırken gözyaşlarını tutamadı
perihan savaş,melek baykal,oya başar,levent kırca,

Bir süredir karaciğer kanseri için tedavi gören tiyatro sanatçısı Levent Kırca, 67 yaşında hayatını kaybetti.Kırca'yla 15 yıl evli kalan ve aynı zamanda rol arkadaşlığı yapan Oya Başar NTV canlı yayınına bağlanarak, "Biz onu çok sevdik" dedi. Levent Kırca'nın anlatılmasına gerek olmadığını yaptıklarıyla var olduğunu söyledi. Gözyaşlarına hakim olamayan Başar, özür dileyerek daha fazla konuşamayacağını ifade etti.
Melek Baykal: Çok üzgünüm, çok değerli sanat adamını kaybettik. Allah yakınlarına sevenlerine sabır versin, gerçek bir komedyeni kaybettik o bir okul gibiydi aslında. Çok da Atatürkçüydü, ülkesini çok seven insandı, başımız sağolsun.
Perihan Savaş: Çok iyi bir insandı, benim çocukluk arkadaşım Oya Başar'ın eşiydi. Çok acı günlerimiz de oldu, en acı günümüzde bile bizi güldüren özel bir insandı. Herkesin yanında arkasında duran bir insandı. Ondan öğrendiğimiz çok şeyler oldu. Çok üzgünüm, o bizi çok güldürdü Alllah'ta onu güldürsün. Nur içinde yatsın 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...