Tgrt Haber
31 Aralık 2018 11:11

Oyuncu Berivan Edebali Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı, hikayesiyle damga vurdu

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e oyuncu Berivan Edebali hayat hikayesiyle yarışmaya damga vurdu.

Oyuncu Berivan Edebali Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı, hikayesiyle damga vurdu
Berivan Edebali,

Oyuncu Berivan Edebali, Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki bölümüne katıldı.

Kendini tanıtırken ablası ile olan anısını paylaşan Berivan Edebali, Haziran ayında kanserden kaybettiği ablasının kızının bakımını üstlendiğini anlattı. Edebali, stüdyodakileri ve izleyenleri hikayesiyle hüzünlendirdi.

Edebali, "Ablam ağır bir tedavi sürecindeydi. Çok güçlüydü. Azmetti ve tedaviye de cevap verdi... Bu hastalığı yendi diye sevinirken maalesef bin 314 gün sonra akciğere bir emboli gelişince sağ gösterip sol vurdu bize. Umarım bizi görüyordur. Gidenlere ne olduğunu bilmiyorum ama kalanlara ne olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

Edebali, o günden sonra 4,5 yaşındaki yeğeninin bakımını da kendisi üstlendiğini söyledi. Edebali ablası ile igili bu anısını anlatırken stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı. 

5'İNCİ SORUDA YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Berivan Edebali, bilgi yarışmalarına olan ilgisinden dolayı şansını denemek istediğini söyledi. Ancak, oyuncu 5'inci soruda elenerek yarışmaya veda etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...