Tgrt Haber
15 Kasım 2016 19:37

Oyuncu İsmail Hakkı Ürün'ün 'Diriliş' paylaşımı olay oldu

Altın Kelebek ödül töreninde Diriliş Ertuğrul dizisine yapılanları sert sözlerle eleştiren oyuncu İsmail Hakkı, '3 sezondur adamların dedelerini kesiyor, bir de konuşma istiyorsunuz' dedi.

Oyuncu İsmail Hakkı Ürün'ün 'Diriliş' paylaşımı olay oldu
diriliş, oyuncu, altın kelebek, ödül töreni,

Önceki akşam gerçekleşen Pantene Altın Kelebek ödül törenine 'Diriliş Ertuğrul' dizisi damgasını vurdu. 'Yılın En İyi Dizisi' ödülünün Diriliş Ertuğrul'a verildiği törende ödülü almak için sahneye çıkan dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, ödülünü aldıktan sonra konuşma yapamadan kulise gönderildi.

İSMAİL HAKKI: "3 SEZONDUR ADAMLARIN DEDELERİNİ KESİYOR"

Üzerinden iki gün geçmesine rağmen olayın yankıları sosyal medyada devam ediyor. Daha önce TRT ekranlarında yayınlanan 'Sakarya Fırat' dizisinde Durali Tahtakılıç karakterine hayat veren İsmail Hakkı, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda "Altın Kelebek e katılan Diriliş Ertuğrul dizisini kınıyorum! 3 sezondur adamların dedelerini kesiyor, bir de konuşma istiyorsunuz" ifadelerine yer verdi.

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

'Diriliş Ertuğrul' dizisine sahip çıkan ünlü oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Oyuncu İsmail Hakkı Ürün'ün 'Diriliş' paylaşımı olay oldu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...