Tgrt Haber
28 Nisan 2015 12:31

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan üzecek karar

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarını çok üzecek bir karar aldı.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan üzecek karar
kıvanç tatlıtuğ,

Kıvanç Tatlıtuğ, bir derginin mayıs sayısı için röportaj verdi. Özel yaşamıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Tatlıtuğ şunları söyledi: "Hayatımın olgunluk dönemine giriyorum. Popülerlik, para insana mutluluğu ya da değerli anları getirmiyor. Ailemi, dostlarım ve partnerimle edindiğim geniş ailemi, cam bir kavanoza koydum, taşıyorum. Kırılmasın diye uğraşıyorum. 45 yaşında, işini devam ettiren, çoluklu çocuklu bir adam olurum herhalde. Yine ailesini fazlaca korumaya programlanmış ama bu defa geniş ailesiyle birlikte çekirdek ailesini de koruyan... Yine uzak yaşayan, yine çok konuşmayan, uluorta kendini göstermekten hoşlanmayan."
"SON KEZ DİZİ YAPACAĞIM"
"Kerem Çatay'la bir dizi daha yapacağız önümüzdeki yıl. Sonra bu tempoda, uzun soluklu, bir dizi daha yapmayacağım gibi hissediyorum. Sinemayla oyunculuk sevdamı devam ettireceğim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...