Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Aralık 2016 10:43

Oyuncu Oktay Kaynarca'dan iç savaş uyarısı: Uyuma Türkiye

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, İnstagram'da yaptığı paylaşım ile son dönemde ülkemizde yaşanan gelişmelere dikkati çekti ve dış güçlerin planladığı iç savaş tehlikesiyle ilgili tüm Türkiye’yi uyardı.

Oyuncu Oktay Kaynarca'dan iç savaş uyarısı: Uyuma Türkiye
oktay kaynarca,iç savaş,uyarı,

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından Türkiye haritasını paylaşırken, dış güçlerin planladığı iç savaş tehlikesiyle ilgili bir metin kaleme aldı.

Oyuncu Oktay Kaynarca'dan iç savaş uyarısı: Uyuma Türkiye

Takipçilerini ve tüm Türkiye’yi uyaran ünlü oyuncu, "Uyuma Türkiye uyursan bu haritadan eser kalmayacak. Düğmeye basılmış durumda, çok büyük bir iç savaş planmakta. Barış, birliktelik ve dik durmaktan başka her türlü girişim paramparça olmamıza sebep olacaktır. Cahiller hainler ve ajanların provakasyonları ile ellerinde kanlı bıçakları, sözüm ona masaya yatırdıkları Türkiye Cumhuriyeti’ni parça parça etmeye hazırlanıyorlar. Türk, Kürt, Laz, Ermeni, Çerkez, Alevi, Sünni herkes bağıra bağıra her alanda, her mecrada bu ülkenin bölünemez olduğunu haykırmalıdır. Uyuma Türkiye uyursan ölürsün" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...