Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ekim 2021 17:11

Ozan Güven-Deniz Bulutsuz davasında tanık ifadesi şok etti

Oyuncu Ozan Güven'in, eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, ifadesine başvurulan bir tanık, 'Deniz'in kıyafetinin yakası kan olmuştu. Gözünün yan tarafında şişlik vardı, gözüne kan oturmuştu. Çenesinde yarık vardı ve muhtemelen kan oradan akmıştı" dedi. Bulutsuz ise darp edildiği sırada, 'Beni öldürmeye çalışıyor' diye bağırdığını söyledi. Ozan Güven lehine tanıklık yapan isimler iddiaları reddederken, dava bir sonraki celseye ertelendi.

Ozan Güven-Deniz Bulutsuz davasında tanık ifadesi şok etti
Ozan Güven,,Deniz Bulutsuz,,darp,,dava,,mahkeme,,ifade,t,anık

Oyuncu Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada müşteki sanık Deniz Bulutsuz ile tarafların avukatları hazır bulundu. Duruşmada tanık ifadeleri dikkat çekti.

DENİZ ARADI, SESİ AĞLAMAKLIYDI

Duruşmada tanık olarak dinlenen Deniz Bulutsuz'un arkadaşı Erdem Lütfi, "İlişkinin başından beri tanığıyım. Ozan, Deniz ve ben o gece büyük bir iş aldığımız için kutlamaya gitmiştik. Buradan aklımda kalan tek olumsuz şey sanık Ozan'ın dönem dönem birlikte çalıştığım Baran Doğan ile ilgili, 'onu avucumun içiyle tokatlamak istiyorum' demesiydi. Onun dışında olumsuz bir şey olmadı. Sonra gece 04.00 gibi telefonum çaldı. Deniz aradı, sesi ağlamaklıydı. Ozan ile tartıştık dedi. Ancak ben daha önce de tartıştıklarından, birbirlerine fiziki zarar vermediklerinden ilk başta önemsemedim. Yanıma gelmek istedi. Yaklaşık 20 dakika kapı çaldı" ifadelerini kullandı.

KIYAFETİNİN YAKASI KAN OLMUŞTU

Bulutsuz'un Güven'in şoförüyle geldiğini söyleyen tanık, "Deniz yalın ayaktı, Hasan'ın koluna girmişti.O sırada şok halindeydim. Deniz'in kıyafetinin yakası kan olmuştu. Gözünün yan tarafında şişlik vardı, gözüne kan oturmuştu. Çenesinde yarık vardı ve muhtemelen kan oradan akmıştı. Deniz'i içeri aldım. Deniz titreyerek ve ağlayarak, 'Ozan beni öldürecek' diyordu. Kendisine pansuman yaptım. 'Hastaneye gidelim' dedim fakat bir şok durumu vardı. Deniz, doğru karar vermek istiyordu. Gitmedik, sabaha kadar konunun üzerinden geçip, şoku atlatmaya çalıştık" diye belirtti.

KAPI AÇILDIĞINDA TARAFLAR TARTIŞIYORDU

Ozan Güven’in tanığı Murat Canbulat ise, olay gecesi evde herhangi bir gürültü duymadığını söyleyerek, "Ozan bey kapıyı açmadan önce bir ses duymadım. Kapı açıldığında taraflar tartışıyordu. Ben de ailevi sorunlar olduğu için kulak kabartmadım. Ben Deniz hanımın darp edildiğini ya da yalınayak olduğunu hiç fark etmedim” dedi.

BENİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR

Duruşmada beyanda bulunan Deniz Bulutsuz ise, “Ben defalarca evin içinde kapı ve cam arasında koşturarak ‘Beni öldürmeye çalışıyor’ diye bağırdım. Pencere kapalı da olsa bu bağırışlarımı evin dışındaki bir insanın duymaması mümkün değildir. Değil kulübeden sokaktan bile sesimin duyulması gerekirdi” ifadelerini kullandı.

Ozan Güven-Deniz Bulutsuz davasında tanık ifadesi şok etti
Deniz Bulutsuz

Mahkeme, Bulutsuz'un yüzünde kalıcı iz bulunup bulunmadığına dair Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına ve bir sonraki celse diğer tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

DAVANIN GEÇMİŞİ

Oyuncu Ozan Güven'in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, ‘hakaret', ‘kasten yaralama' ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenmişti.

Ozan Güven'in de Deniz Bulutsuz'dan şikayetçi olduğu dosya uzlaştırma büroya gönderilmişti ancak taraflar uzlaşmayı kabul etmemişti. Tarafların şikayeti üzerine olaya ilişkin iki ayrı iddianame hazırlanmıştı. Hazırlanan iki ayrı iddianamede tek dosyada birleştirilmiş ve İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesine dava açılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...