Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Nisan 2015 05:58

Ozan Güven psikoloğa gidiyor

Ozan Güven yeni filminde acımasız bir Sırp subayını canlandıracak. Oyuncunun, rolü için psikologdan danışmanlık aldığı öğrenildi

Ozan Güven psikoloğa gidiyor
ozan güven, psikolog,

Ozan Güven başrolünü Meryem Uzerli’yle paylaşacağı yeni filmi için kolları sıvadı. Güven’in senaryosunu yazdığı film, 1992 - 1995 yıllarında Bosna’da Müslümanlar’a yapılan işkence ve tecavüzleri çarpıcı bir şekilde beyazperdeye yansıtacak. Oyuncu, çekimleri gelecek ay Makedonya’da başlayacak dönem filminde canlandıracağı karakter için psikolojik destek alıyor. Filmde geçen tecavüz sahnesiyle ilgili psikologla görüşen Güven’in rolünün inandırıcılığı ve tecavüzcü bir adamın mantığını anlamak için böyle bir yolu seçtiği öğrenildi. Uzerli’yi ise rol için ikna eden BKM’nin ortağı Necati Akpınar oldu. Güven, çekimleri aynı döneme denk geldiği için Cem Yılmaz’ın yeni filminde sadece iki sahnede konuk oyuncu olarak yer alacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...