Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Aralık 2017 18:03

Ozan Güven'e reklam teklifi

Çi'de Can Manay karakterini canlandıran Ozan Güven, dizide dikkat çeken su içme sahneleri sonrası su markalarının ilgi odağı oldu.

Ozan Güven'e reklam teklifi
ozan güven,,can manay,,magazin,

Çi dizisinde canlandırdığı Can Manay karakteriyle büyük beğeni toplayan, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif v 216 ile sinemada da boy göstermeye hazırlanan Ozan Güven, ünlü markaların gözdesi oldu. Oyuncu Ozan Güven, geçen günlerde bir otomobil markasının reklam teklifine 'evet' dedi. Başarılı oyuncuya gelecek başka bir teklif ise dudak uçuklatacak cinsten.

2 MİLYON TL'LİK TEKLİF HAZIRLIĞI

Habertürk'te yer alan habere göre; 'Fi' dizisindeki su içme sahneleriyle dikkat çeken Ozan Güven'i, bir su markası reklam yüzü yapmak istiyor. İddiaya göre; marka, reklam filmi için 42 yaşındaki oyuncuya 2 milyon TL'lik teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Ozan Güven, teklifi kabul ederse ocak ayında kamera karşısına geçecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...