Tgrt Haber
11 May 2015 07:10

Pascal'dan giderayak çok sert sözler, 'Söz verdim'

Survivor All Star'da bu hafta adaya veda isim Pascal Nouma olurken gider ayak çok sert sözler kullandı.

Pascal'dan giderayak çok sert sözler, 'Söz verdim'
pascal nouma, pascal survivor

Neden Seranay'ın neden şov yaptığını düşündüğü sorulan Pascal: "Seranay iyi bir kız ve kendine nasıl baktıracağını biliyor..." derken, onun bir oyuncu, amatör futbolcu olduğunu ve Survivor'da da oynadığını söyledi.

KORKUNÇTU

Hakan'ın yapmacık bir şekilde Seranay'a yardım ettiğini de ima eden Pascal,  "Arkadaşlarını da iyi aktörlerden seçmiş. Bu tarz insanlarla 73 gün beraber kalmak korkunçtu. çok zordu" dedi.

ACUN'A SÖZ VERDİM

Yarışmaya gelirken Acun'a bir konuda söz verdiğini de söyleyen Pascal, ''Daha önce Nihat Doğan'la yaşadığım kavga yüzünden diskalifiye oldum. Kendimi kontrol etmeyi çok daha iyi biliyorum. O yüzden Acun benim yakın arkadaşım ve ona söz verdim. Problem oluşturup ona sorun çıkarmak istemedim.''dedi.

Hakan'ın kendisine yönelttiği kötü insan suçlaması üzerine ise Nouma, "Ben Hakan'ın dediği gibi yalancı ya da kötü biri miyim?Eminim hiçbirisi öyle bir şey demeyecek" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...