Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2014 14:47

Pınar Altuğ'a şok dava

Pınar Altuğ'a eski avukatı, Altu'un eski eşi Umut Elçioğlu'na açtığı boşanma davasından alacaklarını tahsil edemediğini belirterek dava açtı.

Pınar Altuğ'a şok dava
pınar altuğ,şok dava,eski avukatı,

Pınar Altuğ Atacan, 2003 yılında eski eşi Umut Elçioğlu'ndan boşanmıştı. Aradan 11 yıl geçtikten sonra boşanma davasına bakan avukatı alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle dava açtı. Habertürk'ün haberine göre Yörüger, Beykoz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada 113 bin 906 lira talep etti. Vekalet ücretlerinin biriken faiziyle ödenmesini isteyen avukat, kendisini azleden Altuğ'dan manevi tazminat da talep etti. Avukat, "Yıllarca kendisine kızlarımdan biriymiş gibi davrandım" dedi.
FUZULİ MASRAFLAR YAPTIRDI
Altuğ ise mahkemeye gönderdiği cevap dilekçesinde eski avukatı Yörüger'e suçlamalarda bulundu. Atacan, boşanma davası sırasında kendisine fuzuli masraflar yaptırıldığını, kendisinin yapmadığı işleri yapmış gibi gösterilerek para talep edildiğini ve boşanma davası sonrası yapılan icra takiplerinden herhangi bir sonuç alınamadığını belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...