Tgrt Haber
29 Ağustos 2022 10:48 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 11:14

Polat Alemdar’ın son haline “O eski halinden eser yok şimdi” yorumu

Bir döneme damga vuran ve izleyici yayınlandığı gün ekrana kitleyken Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT'deki müzik programına konuk oldu. Sevilen oyuncu son görüntüsüyle sevenlerini şaşırttı. Saçları beyazlayan ünlü oyuncuya sosyal medyadan “O eski halinden eser yok şimdi” yorumları yapıldı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Polat Alemdar’ın son haline “O eski halinden eser yok şimdi” yorumu
polat alemdar,necati şaşmaz

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan ve 97 bölüm ekranlarda kalmayı başaran Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde Mazhar Alanson'un sunduğu bir müzik programına katıldı. 50 yaşındaki Necati Şaşmaz’ın son görüntüsü hayranlarını şaşırttı. Necati Şaşmaz’ın beyazlayan saçlarını gören sosyal medya takipçileri, “O eski halinden eser yok şimdi”, “Polat Alemdar yaşlanmış ama karizmasını koruyor” gibi yorumlarda bulundu.

Polat Alemdar’ın son haline “O eski halinden eser yok şimdi” yorumu

Polat Alemdar’ın son haline “O eski halinden eser yok şimdi” yorumu

DEĞİŞİMİ HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar rolüyle hafızalarda kalan başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT'deki müzik programına katılmasıyla yıllar içindeki değişimini gözler önüne serdi. Ünlü oyuncu, 2014 yılında geçirdiği bir trafik kazasında çenesini kırmıştı. 2012 yılında Nagehan Kaşıkçı ile evlenen 50 yaşındaki Necati Şaşmaz, 2019’ çekişmeli şekilde ayrıldı. Ancak boşanma davası 2021’de sonuçlandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hüseyin alemdar 29 Ağustos 2022 23:02

Polat alemdar sizi paralar satın alır

Sonraki Haber Yükleniyor...