Tgrt Haber
07 Aralık 2021 15:35

Poyraz Karayel'in sevilen ismi yardımcı arıyor! Çarpıcı kriterler ve maaş detayı tepki çekti

Poyraz Karayel dizisinin en sevilen isimlerinden Celil Nalçakan, sosyal medya hesabından kendisine yardımcı aradığını duyurdu. Paylaştığı ilandaki kriterler ve maaş dikkat çekerken ilan kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Poyraz Karayel'in sevilen ismi yardımcı arıyor! Çarpıcı kriterler ve maaş detayı tepki çekti
celil nalçakan,yardımcı,iş ilanı

Poraz Karayel, Kırmızı Oda, Bir Aile Hikayesi gibi dizilerle adından sıkça söz ettiren ve son olarak Kardeşlerim dizisiyle ekranlarda yer alan Celil Nalçakan'ın ilanı sosyal meydada gündem oldu. Kişisel Instagram hesabından iletişim bilgilerini yayımlayarak yaplaştığı ilanda kendisine yardımcı arayan Nalçakan'ın istediği kriterler ve vereceği maaş tepki çekti. 

6 GÜN, 12 SAAT, 5 BİN 500 LİRA

Seçil Gür ile ilişki içinde olduğu öne sürülen ünlü oyuncu Celil Nalçakan, kendisine yardımcı aradığını duyurdu. Haftanın 6 günü, günde 16 saat çalışacak bir yardımcı aradığını belirten Nalçakan, kendisiyle çalışacak kişiye 5 bin 500 lira maaş teklif etti. 

Poyraz Karayel'in sevilen ismi yardımcı arıyor! Çarpıcı kriterler ve maaş detayı tepki çekti

İÇKİ, SİGARA KULLANMAYACAK

Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu Nalçakan, işe alacağı kişinin işlerinde kendisine yardımcı olmasını istediğini belirterej bu kişinin içki ve sigara kullanmaması gerektiğini de ilanına ekledi. Beşiktaş'ta oturan, Beşiktaşlı ve ehliyetli bir yardımcı aradığını belirten oyuncu, yardımcısının 35 yaş üstü olmasını istedi.

Poyraz Karayel'in sevilen ismi yardımcı arıyor! Çarpıcı kriterler ve maaş detayı tepki çekti10 Haziran 1978 günü Sivas'ta, öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Nalçakan 43 yaşındadır.

İLANA TEPKİ YAĞDI

Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı iş ilanında "Haftada 6 gün, günde 12 saat çalışacak sigara ve içki içmeyen, Beşiktaş'ta oturan, Beşiktaşlı ve ehliyetli 35 yaş üstü yardımcı arıyorum. Aylık ücret 5.500 TL" yazarak bir de iletişim bilgisi bıraktı. İlana tepki gösteren bazı Twitter kullanıcılarının yorumları ise şöyle:

Poyraz Karayel'in sevilen ismi yardımcı arıyor! Çarpıcı kriterler ve maaş detayı tepki çekti2006 yılında Sıla dizisi ile televizyondaki oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı.

"Köle ilanlarında bugün. Celil Nalçakan yardımcı arıyormuş, ilgilenenlere…"

"Oyuncu #CelilNalçakan işçi değil köle arıyor! Taleplere bak verdiği paraya bak!"

"Haftada 48 saat calismanin ustu fazla mesaidir.Bu hesaba gore 5500 tl  72saat calisacak  birisi aranmaktadir.24 saat fm ucreti vericekmisiniz.24 saat calistirilmak nasil bir istektir.sorsaniz oyunlar uzun set saatlerinden sikayetci ama baskalarini calistiralim"

"Yahu sen haftada 72 saat çalıştırdığın insana bu ücreti reva göreceksin sonra da sosyalizmden dem vuracaksın!Ben sana 6000 bin lira vereyim de aynı şartlarda sen bizde çalış."

"Oyuncu Celil Nalçakan, aradığı yardımcıyı bulabilmek için sosyal medya hesabından ilan verdi."Haftada 6 gün,günde 12 saat çalışacak sigara ve içki içmeyen, Beşiktaş'ta oturan, Beşiktaşlı ve ehliyetli 35 yaş üstü yardımcı arıyorum. Aylık ücret 5500TL'dir." Uyuma zamanı vermiş!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...