Tgrt Haber
28 Haziran 2022 15:18 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:31

Prens William öfkeden çılgına döndü, ağzına geleni söyledi: Çirkinsin, iğrençsin! Bu ne cüret!

Annesi Prenses Diana'yı paparazzilerden kaçarken geçirdiği bir trafik kazasında kaybeden Prens William, bu kez de gizlice kendisini ve çocuklarını görüntülemeye çalışan bir paparazzi yüzünden öfke krizi geçirdi. Prens William, o paparazziye ağzına geleni söyledi.

Prens William öfkeden çılgına döndü, ağzına geleni söyledi: Çirkinsin, iğrençsin! Bu ne cüret!
Prens William,Kate Middleton

Prens William’ın eşi Kate ve çocukları George, Charlotte ile Louis ile Cambridge çiftinin Norfolk'taki Anmer Hall adlı konutunun yakınlarında bisiklete binerken görüntülenmesi olay oldu. Annesi Prenses Diana'yı paparazzilerden kaçarken geçirdiği bir trafik kazasında kaybeden Prens William, bu kez de gizlice kendisini ve çocuklarını görüntülemeye çalışan bir paparazzi yüzünden öfke nöbeti geçirdi.  İddiaya göre bir dron operatörü ve fotoğrafçı olan Terry Harris, aileyi gizlice görüntülemeye çalıştı.

Dünden bu yana sosyal medyada yayılan üç dakikalık videoda sadece William görünüyor. Eşi Kate ve üç çocuğu ise görüntüde yer almıyorlar. Videoda spor giyinen ve bir beyzbol şapkası takmış olan Prens William, fotoğrafçıya "Buraya geldin ve bizi gözetliyorsun" diyor.

“BU NE CÜRET! ÇİRKİNSİN”

Buna karşılık William'ın eşi Kate Middleton, Terry Harris'e "Sen bizim evimizin önünden geçtin. Seni gördüm" diyor. Daha sonra William fotoğrafçıya "Çocuklarıma böyle davranmaya nasıl cüret edersin! Bu ne cüret!" diye bağırıyor. Ardından da Harris'e etrafta dolaşıp kendilerini aradığını söylüyor. William "Bir cumartesi günü sakin bir bisiklet gezisi için dışarıdayım. Ve sen bana adını bile söylemiyorsun" diyor. Terry Harris, bu videoyu bu hafta başında kendi Youtube kanalında paylaştı. Kısa sürede 20 binden fazla kişi tarafından izlendi.

Prens William, daha sonra Terry Harris'e "Sen çirkinsin, iğrençsin... Gerçekten öylesin. Böyle davranmaya nasıl cüret edersin" diye bağırmaya devam ediyor. Videoda Prens William'ın Harris'e "Günümüzü mahvettiğin için teşekkürler. Kesinlikle ne yaptığını biliyordun" dediği duyuluyor.

91.700 EURO CEZA KESİLMİŞTİ

İngiliz The Telegraph gazetesinde yer alan habere göre Kensington Sarayı, sosyal medyada yayılan bu görüntünün "Prens William ile ailesinin özel yaşamının ihlal edilmesi" olduğunu savundu. 2017 yılında Fransa menşeli Closer Magazine dergisi, Kate'in bir terasta güneşlenirken uzun lensli fotoğraf makinası sayesinde fotoğrafını çekmişti. Bunun üzerine dergi, Paris Mahkemesinde 91.700 Euro ödemeye mahkum edildi. 

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...