Tgrt Haber
25 May 2022 09:34 - Güncelleme : 25 May 2022 09:39

Reynmen benzine ödediği paraya isyan etti! Eleştirilince çılgına döndü

Sosyal medya fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Akbaş, arabası için ödediği benzin tutarına isyan etti. Paylaşımı kısa sürede gündem olan Reynmen, gelen eleştirilere de cevap verdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Reynmen benzine ödediği paraya isyan etti! Eleştirilince çılgına döndü
Benzin,Sosyal medya,Fenomen,Brent petrol,Akaryakıt

Sosyal medya fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, Instagram’da yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor.

Brent petrolün yükselmesiyle birlikte ülkemizde artan akaryakıt fiyatları ünlü fenomen Reynmen’i de isyan ettirdi. Dün lüks cipi için ödediği benzin tutarına isyan eden ünlü fenomen, düşüncesini sosyal medyasından paylaştı.

Tutarı Instagram hesabından paylaşan fenomen, "Ben sadece benzin almak istemiştim" ifadelerini kullanarak ödediği 2 bin 149 TL'ye isyan etti.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Paylaşımının kısa sürede gündem olmasının ardından eleştirilen Reynmen, bu sefer de Instagram hesabından video yayınlayarak tepkilere cevap verdi. Lüks aracı için "Aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin" eleştirilerine cevap verdi.

Reynmen benzine ödediği paraya isyan etti! Eleştirilince çılgına döndü

“ARABAYA MAZOT ALDIK MAZOT”

Reynmen paylaştığı videoda, "Ne aslanı ne yemi... Arabaya mazot aldık mazot. Başlarım aslanına da yemine de. Bu ne ya? Bu durumun benim paramın olup olmamasıyla hiçbir alakası yok. Eğer bir şey pahalıysa pahalı demek... of ne anlatıyorum. Çok garipsiniz inanamıyorum ya. Benzin 22-23 TL olmuş artık bırakın komplekslerinizi... Benzin fiyatına pahalı dedim diye alınacaksam alsınlar ya. Yaşanan her şey komik" şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...