Tgrt Haber
05 Ocak 2014 15:04

Rıza Çalımbay’ın kızı evlendi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın kızı Ayça Çalımbay, Çağrı Sağlam ile düzenlenen düğün törenle evlendi.

Rıza Çalımbay’ın kızı evlendi
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,antalya,Çalımbay ailesinin mutlu günleri,iç mimar çift düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi,

Antalya’nın Kundu bölgesindeki Delphin İmperial Otel’de düzenlenen düğün törenine Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın özellikle futbol camiasından çok sayıda arkadaşı katıldı. Çalımbay ailesinin mutlu günlerinde Medicalpark Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Medicalpark Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da yalnız bırakmadı. İki yıl önce Bahçeşehir Üniversitesi’nde tanışan ve 25 Mayıs 2013 yılında nişanlanan iç mimar çift düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
Çiftin nikahını Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın kıydı. Kıyılan nikahın ardından aile cüzdanını gelin Ayça Çalımbay’a veren Başkan Akaydın damat Çağrı Sağlam’a da evlilik sertifikası verdi. Her iki çifte de mutluluklar dileyen Başkan Akaydın, bir yastıkta yaşlanmaları için çifte temsili birde küçük yastık hediye etti. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “En mutlu günlerimizden birisini yaşıyoruz. Kızımızın gittiğine üzülüyoruz ama mutlu olacağına inanıyoruz. Mutluluklar dilerim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...