Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2014 14:14

Russell Crowe, 'bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik'

Dünyaca ünlü oyuncu ve yönetmen Russell Crowe, Türkiye'de çekilen 'The Water Diviner' filmine ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulunurken, 'bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik' diye konuştu.

Russell Crowe, 'bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik'
Russell Crowe, The Water Diviner, Russell Crowe yeni filmi,

Avustralyalı oyuncu ve yönetmen Russell Crowe, Türkiye'de çekilen yeni filminin tanıtımında, "Aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik" ifadesini kullandı. Crowe, Kanal 7 televizyonunda yayınlanan özel röportajında,  "The Water Diviner" filmine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sunucu Mike Willesee'in sorularını yanıtlayan Crowe, ''Bence 100 yıl sonra bu mitolojiye açıklık getirmek lazım ve millet olarak olgun davranıp karşı tarafın anlattığı hikayeyi hesaba katmamız gerek. Çünkü, biliyorsunuz aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik" dedi. Willesee, böyle bir söylemi ilk kez duyduğunu ifade ederken, Crowe, ''Kahramanlıklar hakkında istediğimiz kadar konuşabiliriz, benim için çok daha önemlisi, boşuna heba olan hayatlar'' dedi. Avustralyalı Oscar ödüllü ünlü oyuncu Crowe'un programa eşofmanları ile katılması, bazı hayranları tarafından sosyal medyada eleştirildi.
Film, Çanakkale Savaşı'nın sona ermesinden 4 yıl sonra savaşta hayatlarını kaybeden 3 oğlunun mezarlarını bulmak için Çanakkale'ye giden Avustralyalı bir babanın yaşadıklarını anlatıyor. ''The Water Diviner'' için 2 Aralık'ta Sydney, 3 Aralık'ta ise Melbourne'da gala yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...