Tgrt Haber
26 Şubat 2014 11:58

Russell Crowe, Türkiye'ye geldi

The Water Diviner filminin Türkiye çekimleri çin Russell Crowe Türkiye'ye geldi.

Russell Crowe, Türkiye'ye geldi
russell crowe,film çekimleri,russel crowe türkiye'de,cem yılmaz parti düzenledi,

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ev sahipliği yaparak hoş geldin partisi düzenledi. The Water Diviner filminin Türkiye çekimleri çin Russell Crowe Türkiye'ye geldi.
The Water Diviner filminin Türkiye çekimleri için gelen Russell Crowe'a Cem Yılmaz Hoş geldin partisi düzenledi. Avustralya'daki çekimlerin bitmesinin ardından Türkiye'ye gelen yıldızlara Hoş geldin partisi düzenlendi.
Ev sahipliği yapan Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan partiye öncelikle gelen isimler oldu. Mekan çıkışında Cem Yılmaz'ın gelen çalgıcılara, "Beni bırakın kardeşim, Hollywood orada" demesi herkesi kahkahaya boğdu.
CEM YILMAZ ZAYIFLAMAK İSTİYOR
Cem Yılmaz zayıflamak için spor salonu ve bir hocayla anlaştı. Kendine yaşam koçu bulan Cem Yılmaz Avustralya'dan Türkiye'ye gelir gelmez rejime başladı.Cem Yılmaz Russell Crowe'un 'The Water Diviner' filmi için kampa girdi. Cem Yılmaz Avustralya'dan Türkiye'ye adımını atar atmaz spor salonu ve bir hocayla anlaştı.
Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe'un hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolünü oynadığı 'The Water Diviner' filminin çekimleri için cem Yılmaz Avustralya'da kalmıştı. Cem Yılmaz Türkiye'ye adımını atar atmaz spor salonuna gitti. Yeni filmi için kampa giren Cem Yılmaz, özel bir spor antrenörüyle de anlaştı. Öte yandan Cem Yılmaz, parasız sinemacıların film çekme sürecini film yapmak istiyor.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...