Tgrt Haber
20 Şubat 2019 14:55

Sabriye Şengül Survivor 2019’da!

Survivor 2019 Türk takımı yarışmacıları arasına dahil edilen Sabriye Şengül programa katıldığını sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı. Elemenin olduğu gün Türk takımına sürpriz bir ismin katılacağını duyuran Ilıcalı isimle ilgili ise bir bilgi vermemişti. Sabriye Şengül’ün Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile yeni sezonda Survivor’da olacağı kesinleşti.

Sabriye Şengül Survivor 2019’da!
survivor,,sabriye,,acun,,sabriye şengül kimdir,

Sabriye Şengül Survivor’a ikinci kez katılan isimler arasına adını yazdırdı. Katıldığı sezonda Adem ile olan dostluğu ile diğer yarışmacıları karşısına alan Sabriye uzun süre yarışmada kalmayı başarmıştı.

Programın sona ermesinin ardındansa Sabriye ve Adem ikilisi bir süre basından uzak kalmıştı.

Sabriye Şengül, 2017 yılında katıldığı Survivor yarışmasında duygusal tavırları ve söylemleri ile dikkatleri çekmişti.

Başarılı yarışmacı 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da ise boksa yöneldi. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı. 23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıktı ve Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül, ilk olarak hentbolla kariyerine başladı daha sonra kickboks'a yöneldi. Boksa başladıktan yaklaşık 6 ay sonra 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Sabriye Şengül, ailesinden bir süre boks yaptığını sakladı. Fakat şampiyon olduktan sonra gazetelerde haberi çıkınca ailesine söylemek zorunda kaldı. Ailesi ilk başlarda istemese bile zamanda en büyük destekçileri oldular. Boks ve Kickboks'ta 3 kez Türkiye şampiyonluğu elde eden Sabriye Şengül'ün K1 Dünya Karması ve Uluslararası boks şampiyonluğu bulunmaktadır. Tv8'de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2017 yarışan Sabriye bu programda da başarılı sonuçlar elde etti.

Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş' deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...