Tgrt Haber
05 Ocak 2022 10:20

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Berkay Ateş'in olaylı gecesi: Pişmanım...

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerle Sadakatsiz dizisinde rol alan Berkay Ateş'in olaylı gecesi ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Berkay Ateş'in olaylı gecesi: Pişmanım...
sadakatsiz dizisi,,sadakatsiz,,berkay ateş,

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz dizisiyle sıklıkla adından söz ettiren Berkay Ateş'in olaylı gecesi basına yansıdı. Kasım ayının 25'inde Sarıyer'de sabaha karşı trafik uygulamasına takılan Ateş'in alkollü olduğu anlaşıldı. Polisin durduğu oyuncu, 144 promil alkollü çıktı. 

Sabah'ın haberine göre, direksiyon başında 144 promil alkollü çıkan oyuncu karakola götürüldü. Ateş, karakolda ''Bu kadar alkollü çıkacağımı bilseydim kesinlikle araç kullanmazdım. Pişmanım" dedi.

Berkay Ateş'in ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Başarılı oyuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

PEKİ, BERKAY ATEŞ KİMDİR?

19 Şubat 1987 tarihinde dünyaya gelen Berkay Ateş, İstanbul doğumludur. Anne tarafından Malatya, baba tarafından ise aslen Ardahan’lıdır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Berkay Ateş, oyunculuğa televizyon ekranlarında ‘Sessiz Fırtına' ile başladı.

Karadayı, Analar ve Anneler, İstanbul Sokakları gibi dizilerde rol alan Berkay Ateş, Anne dizisindeki performansı ile geniş kitlelerce tanınmaya başladı. 2013 yılında iki arkadaşı ile Tiyatro D22'yi kuran Ateş, tiyatro oyunculuğu, yönetmenliği ve oyun yazarlığı yapmaktadır.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Mahsun karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerle beraber rol almaktadır.

 Berkay Ateş, 1.80 metre boyunda, 77 kilo ve Kova Burcudur.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...