Tgrt Haber
10 Mart 2022 14:59 - Güncelleme : 10 Mart 2022 15:19

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi Ece Erken'in evine haciz gönderdi

Geçtiğimiz günlerde Ece Erken, silahlı saldırıda kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için 40 gün mevlidi okuttu. Mevlide katılan Seren Serengil, Erken'in evine sürekli haciz için gelindiğini anlattı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne neden olanlar tutuklu olarak yargılanıyor.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne neden olanlar tutuklu olarak yargılanıyor.

Geçtiğimiz ocak ayında Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Erken'i yıkan bu haberin üzerinden 40 gün geçmesinin ardından Ece Erken, 40 gün mevlidi okuttu. Mevlide arkadaşlarını da davet eden Erken'in son halini ve gelişmeleri Seren Serengil televizyon programında anlattı.

Sunduğu magazin programında açıklamalar yapan Seren serengil, Ece Erken'in hala atlatamadığını, zor günlerin devam ettiğini söyledi. Serengil, Erken'i yıkan bir başka olaydan da bahsetti ve miras konusunu açtı. Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yakınlarının para peşine düştüğünü söyleyerek şunları anlattı:

"Kırkı geçmeden daha yakınları para peşine düştüler! Çok utanç verici. Kızın evine hacizler gönderiyorlar, evi de kendi evi. Adamın saatini, tespihini istiyorlar. Bildiğiniz gibi değil. Caydırma politikası. Adamın kapıdan arabasını alıyorlar filan..."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi Ece Erken'in evine haciz gönderdi

''NASIL RÜYAMDA GÖREBİLİRİM?''

Ece Erken'in iyi olmadığını söyleyen Serengil, sözlerine şöyle devam etti: "Dün kırkı okundu hocaya diyor ki 'nasıl rüyamda görebilirim, hangi duaları okuyabilirim?' Bir yandan da birileri evine haciz gelip bir şeyler yapmaya çalışıyor. Oğluyla mücadele etmeye çalışan bir kadın sonuçta."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...