Tgrt Haber
15 Mart 2022 11:29 - Güncelleme : 15 Mart 2022 14:01

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle yıkılan Ece Erken paylaştı: Eşim katledilmeden bir gece önce....

Eşi Şafak Matmutyazcıoğlu’nu kaybeden Ece Erken’in acısı bir türlü dinmiyor. Ünlü sunucunun sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşım takipçilerini üzüntüye boğdu. Erken, “Katledilmeden bir gece önce dünyanın en mutlu insanı olan bir adamdı” ifadelerini kullandı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle yıkılan Ece Erken paylaştı: Eşim katledilmeden bir gece önce....

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Matmutyazıcıoğlu, ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Ülke gündemine oturan olayda, eşinin ölüm haberini alan ünlü sunucu Ece Erken gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye’nin günlerce konuştuğu korkunç cinayette, Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 16 kişiden 8'i tutuklanmış, 8 kişi adli kontrolle serbest kalmıştı. Eşini toprağa veren Ece Erken’in halen acısı dinmiyor. İlaçlarla ayakta durduğu iddia edilen Erken’in sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşım takipçilerini hüzne boğdu.

“KATLEDİLMEDEN BİR GECE ÖNCE…”

Erken paylaşımda, “Eşim 25 Ocak 20:51'de katledilmeden bir gece önce dünyanın en mutlu insanı olan bir adamdı. Diğer ayağımda da diğer aşkım oğlum... 1 gece sonrası bize acımadan yaşatılanlar, 'Ghostbusters' izliyoruz ailecek” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...