Tgrt Haber
28 May 2022 09:24 - Güncelleme : 28 May 2022 09:28

İrem Derici’nin 'Saçını yolasım geldi' sözlerine Safiye Soyman'dan cevap geldi

Safiye Soyman, kendisi için ‘saçını başsını yolasım geldi’ ifadelerini kullanan İrem Derici’ye cevap verdi. Soyman, “Hovardalığın adabı vardır” dedi.

İrem Derici’nin 'Saçını yolasım geldi' sözlerine Safiye Soyman'dan cevap geldi
Kadın,Erkek,Safiye Soyman

Uzun yıllardır Faik Öztürk'le evli olan ünlü şarkıcı Safiye Soyman,  “Erkek, haberim yoksa çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin"” demişti. Soyman'ın sözleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Safiye Soyman’a İrem Derici de “Safiye Ablamı çok severim ama valla saçını yolasım geldi.” diyerek tepki göstermişti.

Safiye Soyman, kendisi için "Saçını başını yolasım geldi." diyen İrem Derici'ye cevap verdi.

“HOVARDALIĞIN ADABI VARDI”

Çok sinirlenen Soyman, “Hovardalığın adabı vardır. En hovarda adam, evine kafasını öne eğerek girer. İrem’in böyle talihsizce konuşmasına şaşırdım. Bir ablası olarak bana böyle bir şey söylemesi çok yanlış.

"AYIP"

Ayıp, İrem’den bunu beklemiyordum. Gerçekten çok severim onu. Ben onun şahsına hiçbir şey söylemedim, neden böyle yaptı? Beni hiç ilgilendirmez onun özel hayatı. Tutup da bana ‘saçını yolasım geldi’ diyor. Ben ne dedim ki ona?”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...