Tgrt Haber
16 Ocak 2016 10:05

Şahan Gökbakar'dan İrem için duygusal paylaşım

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Diyarbakır'daki hain saldırı sonucu 4 yaşında hayatını kaybeden İrem için sosyal medyadan duygusal bir mesaj paylaştı.

Şahan Gökbakar'dan İrem için duygusal paylaşım
minik irem, Şahan Gökbakar

Ünlü komedyen, Instagram hesabından Diyarbakır'da terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki İrem için duygusal bir paylaşımda bulundu.
Ahhh! Ahh! Güzel İrem
Gökbakar mesajında, 'Ahhh! Ahh! Güzel İrem.... 4 yaşında... Anlamını dahi bilmediği bir şey aldı canını onun vepolis babasının.. Terör öldürdü baba kızı... Hem de uykuda iken. Masum ve savunmasız, uykusunda rüyalar görürken minik kız... Ahhh! Minik İrem.. Senin o boncuk boncuk bakan o minik gözlerin açılmıycak bir daha.. O saçlarını tepede toplayamayacak anneciğin bir daha... Daha okula bile gidemeden kopardılar seni hayattan. Aaahhh ahhhh!! Minik İrem... Sen çocuktun. Çocuk! Oyun oynamam lazımdı senin, gülücükler dağıtman etrafa, danslar etmen lazımdı, şarkılar söylemen.. Aaaahhh!!! Yazık sana.... İçim yandı... Ahhh ettim!!! Hem de çok!!! Türkiye için bu vatan için hizmet eden tüm polis ve askerimizin Allah yardımcısı olsun... Şehitlere rahmet dilerken, çocukları öldüren hain terörüne lanet ediyorum' ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...