Tgrt Haber
18 Eylül 2021 10:11

Şahan Gökbakar'dan öğrencisini taciz eden Şengör'e tepki: Pişkin!

Öğrencisi hakkında "Eteğini kaldırıp tokat attım" diyen Celal Şengör'e Şahan Gökbakar'dan sert tepki geldi. "Bir kız çocuğu babası olarak pişkinliği karşısında hayrete düştüm" diye paylaşımda bulunun Gökbakar "Bunu hangi medeni ülkede yaparsanız yapın hakkınızda cinsel taciz soruşturması başlar" dedi.

Şahan Gökbakar'dan öğrencisini taciz eden Şengör'e tepki: Pişkin!
Şahan Gökbakar,Celal Şengör,taciz

Celal Şengör'ün bir öğrencisiyle anısını anlatırken kullandığı, "Eteğini kaldırdım, kalçasına bir tokat attım" ifadesi büyük tepki çekerken, bu sözler sosyal medyada tartışma başlattı. Şahan Gökbakar da bu tartışmalara katılarak bir paylaşımda bulundu.

Gökbakar açıklamasında "Günümüz dünyasında bunu hangi medeni ülkede yaparsanız yapın hakkınızda cinsel taciz soruşturması başlar" dedi.

Şahan Gökbakar'dan öğrencisini taciz eden Şengör'e tepki: Pişkin!

"BU PİŞKİNLİK KARŞISINDA HAYRETE DÜŞTÜM"

Şahan Gökbakar açıklamasının devamında ise "Bir kız çocuğu babası olarak bu açıklaması ve pişkinliği karşısında akıl almaz bir hayrete düştüm" diyerek tepki gösterdi. Ünlü komedyen "Bu tavır babacan değildir. Babalar hiçbir koşulda kız çocuklarının eteğini kaldırıp onlara şaplak atamaz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...