Tgrt Haber
03 Aralık 2021 12:13

Seksenler dizisinde ünlü isim! Alişan ekranlara geri dönüyor

Cennet Mahallesi dizisiyle oyunculuk kariyerindeki en büyük çıkışı yakalayan ve son projesi Dostlar Mahallesi'nde rol almasının ardından setlere uzun süre ara veren Alişan, yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. Şarkıcı ve oyuncu Alişan'ın, televizyon dünyasının sevilen dizisi Seksenler'de yer alacağı öğrenildi.

Seksenler dizisinde ünlü isim! Alişan ekranlara geri dönüyor
alişan,seksenler,konuk oyuncu

Abisi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından uzun bir süre magazin dünyasının dışında kalan Alişan ekranlara geri dönüyor. Hayat arkadaşı Buse Varol ve çocuklarıyla verdiği mutluluk pozlarıyla son zamanlarda sık sık gündeme gelen 45 yaşındaki şarkıcı, sunucu ve oyuncu Alişan, hayranlarına yeniden ekranlardan seslenecek.

Seksenler dizisinde ünlü isim! Alişan ekranlara geri dönüyor
Alişan İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Zaza kökenlidir ve Bingöllüdür. 

SEKSENLER'E YENİ SOLUK

Son yer aldığı proje olan Dostlar Mahallesi'nin ardından yıllardır setlere ara veren ve son zamanlarda sosyal medya hesabında çekimlerde olduğuna ilişkin görüntüler paylaşan 45 yaşındaki Alişan, ekranların en sevilen aile dizisi Seksenler'de rol alacağını müjdeledi.

Seksenler dizisinde ünlü isim! Alişan ekranlara geri dönüyor
Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Latin Dansları Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. 

VAKTİNİN TAMAMINI AİLESİNE AYIRMIŞTI

Birol Güven'in yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Uğur Yağcıoğlu'nun oturduğu sevilen dizinin başrolünü Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık ve Zeynep Demirel gibi isimler paylaşıyor. Hafta içi her gün yayımlanan dizinin yeni bölümlerinde Alişan ise konuk oyuncu olarak yer alacak. Dizide sürpriz bir karakteri canlandıracak olan Alişan, Cennet Mahallesi dizisindeki Ferhat karakteriyle yıllarca isminden söz ettirmişti.

Seksenler dizisinde ünlü isim! Alişan ekranlara geri dönüyor
2020 yılından itibaren Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programını Demet Akalın ile birlikte sundu ve 28 Mayıs 2021'de biten programın ardından özel hayatına yoğunlaştı.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından zor günler geçiren ve vaktinin neredeyse tamamını ailesiyle geçirmek için harcayan ünlü isim, dizide rol alacağını da Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Alişan, dizinin oyuncularıyla pozlarını paylaşarak takipçilerini heyecanlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...