Tgrt Haber
09 Temmuz 2019 10:28

Şarkıcı Çılgın Sedat ölümden döndü

Şarkıcı Çılgın Sedat, geçtiğimiz cumartesi akşamı müzisyen arkadaşlarıyla Marmaraereğlisi'nden İstanbul'a dönerken korkunç bir trafik kazası geçirdi..

Şarkıcı Çılgın Sedat ölümden döndü
ÇILGIN SEDAT,ÖLÜM

'Çılgın Sedat' lakaplı ünlü şarkıcı, arkadaşlarıyla birlikte İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirerek ölümden döndü. Kapurtu olayla ilgili, “Arabamıza çarpan sürücü kaçtı ama kamera kayıtları her şey var ortada. Beni ölüme terk etti, görgü tanıkları da var." ifadelerini kullandı.

"BENİ ÖLÜME TERK ETTİ"
Çılgın Sedat, ölümden döndüğü anları anlatarak, "Cumartesi gecesi Marmaraereğlisi'nden dönüyorduk. 3 tane müzisyen arkadaşımla yola çıktık. Selimpaşa civarında birden karşıma bir araç çıktı. Kendimi feda ettim, arabam pert oldu, şuurumu kaybettim, gözümü açtığımda ambulanstaydım. Arabamıza çarpan sürücü kaçtı ama kamera kayıtları her şey var ortada. Beni ölüme terk etti, görgü tanıkları da var." dedi..


.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...