Tgrt Haber
01 Mart 2019 15:54

Şarkıcı Haluk Levent: Hiç bu kadar utanmamıştım

Şarkıcı Haluk Levent, "Son zamanlarda hiç bu kadar utanmamıştım" diyerek uçak yolculuğu sırasında başına gelen kötü bir anısını sosyal medya hesabından anlattı.

Şarkıcı Haluk Levent: Hiç bu kadar utanmamıştım
haluk levent,

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, uçak yolculuğu sırasında başına gelen trajikomik bir anısını anlattı. Twitter hesabından anısını paylaşan Levent, yolculuk esnasında yanında oturan kişinin turist olduğunu ve Türkçe bilmediğini düşünerek hostese komik bir şikayette bulunduğunu anlattı.

Şarkıcı Haluk Levent: Hiç bu kadar utanmamıştım
Levent: Yanımda aksi bir amca oturuyor
Haluk Levent, başına gelen komik anısını şu sözlerle anlattı:

"Uçakta montumu yerleştirirken yanımdaki adam bana ters baktı. Almanca bir gazete okuyordu ve tipik bir alman. Yerime oturduktan sonra hostes "hoşgeldiniz Haluk bey nasılsınız" dedi. Ben de "iyiyim ama yolculuk kötü geçecek galiba yanımda aksi bir amca oturuyor" deyip güldüm. Az sonra adam hostese seslenip Türkçe "bana bir su verir misiniz" dedi. Yemin ederim yerin dibine girdim. Esmer suratım hala kıpkırmızı. Hayır kahkaha atmak istedim de ya adam bir daha ters bakarsa. Sindim pıstım gömüldüm koltuğa. Son zamanlarda hiç bu kadar utanmamıştım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...