Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2015 14:38

Şarkıcı Hülya Avşar hakkında büyük iddia

Ünlü şarkıcı 10 yıl önce komşusunun arsasını haksız yere işgal ettiği iddiasıyla açılan davayı kaybetmişti. Komşusu, kararın uygulanmadığı gerekçesiyle yeniden dava açtı.

Şarkıcı Hülya Avşar hakkında büyük iddia
hülya avşar,komşu,dava,

Hülya Avşar, İstanbul Sarıyer'deki villasının yanında bulunan komşusuna ait arsayı haksız işgalle suçlanıyor. Komşusu Meryem Karbuz, Avşar'a tazminat istemiyle dava açtı. Toplam 61 bin 200 liralık işgal tazminatından şimdilik 2 bin liranın tahsilini isteyen Komşu, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne bir dilekçeyle başvurdu.Büyükdere Mahallesi'nde Avşar'a komşu olan olan Karbuz, kendisine ait arsanın 56.45 metrekarelik kısmının, Avşar tarafından villasının bahçesine katıldığı ve bu sırada içindeki tarihi kalıntıların da ortadan kaldırıldığı iddiasıyla 10 yıl önce Sarıyer 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurmuş ve müdahalenin önlenmesini istemişti.
"2 BİN LİRASINI İSTİYORUZ"
İki yıl süren dava Karbuz'un lehine sonuçlandı, ancak buna rağmen arsasına haksız müdahale düzeltilmedi. Avşar'ın mahkeme kararına uymadığını öne süren Karbuz, avukatı aracılığıyla Avşar'a haksız işgal davası açtı. Avukat "Ecrimisil tazminatı talep etmekteyiz. 61 bin 200 liralık tazminat hakkımızı saklı tutarak şimdilik 2 bin liranın davalıdan tahsilini istiyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...