Tgrt Haber
06 Şubat 2014 13:42

Şebnem Schaefer’in pembe tutkusu

Ünlü manken ve model Şebnem Schaefer, defile için geldiği Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, yorgunluğunu alışveriş yaparak attı.

Şebnem Schaefer’in pembe tutkusu
Şebnem Schaefer,defile,tutku,

Girdiği her mağazada pembe giysilere sarılan Schaefer,Pembe benim rengim. Çocukluğumdan beri bu renge karşı çok özel bir zaafım var” dedi.Alışveriş sırasında halkın da yoğun ilgisiyle karşılaşan Schaefer, Almanya’daki anne ve babasını da unutmadı. Onlara da hediyeler alan Schafer, Kahramanmaraş’a ikinci ziyaretinde yanında anne ve babasının da olmasını istediğini belirterek, “Bu kentin insanları da yemekleri de çok güzel. İyi ki gelmişim. Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum” diye konuştu.Sıcak kanlı tavırlarının yanı sıra mütevazı kişiliği ile de sempati toplayan ünlü manken, hiçbir hayranının birlikte fotoğraf çektirme istediğini geri çevirmediği gibi onlarla bol bol sohbet de etti.
Daha sonra Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne giden ünlü manken, burada da alışveriş yaptı. Aynı sevgi ve ilgiyle karşılaşan Schaefer, programından arta kalan zamanlarını da kentin güzelliklerini gezip görerek değerlendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...