Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 11:30 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 11:47

Tatile estetik arası! Doktoru Seda Sayan'ın estetiklerini say say bitiremedi

Geçtiğimiz aylarda evlenen Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile beraber tatilden döner dönmez soluğu estetik doktorunda aldı. Sosyal medyada doktorunun yaptırdığı estetikleri sayarken paylaşım yapan ünlü şarkıcının estetikleri say say bitmedi.

tatil,estetik,seda sayan

Geçtiğimiz nisan ayında müzisyen Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sayan'ın son paylaşımı da magazin gündeminde uzun süre konuşulacak cinsten... Eşi Çağlar Ökten ile tatil için Hollanda'ya giden ünlü şarkıcı, Türkiye'ye döner dönmez soluğu estetisyenin de aldı.

Şimdiye kadar yaoptırdığı tüm estetikleri bir bir açıklayan hatta fransız askısı yaptırdığı anları canlı canlı paylaşan Seda Sayan, son estetiklerini de gizlemedi. Sayan, son olarak yanak, çene, dudak ve boynuna gençleştirici işlemler yaptırdı.

Tatile estetik arası! Doktoru Seda Sayan'ın estetiklerini say say bitiremedi

Instagram hesabından video paylaşan Seda Sayan, doktoruna yaptırdığı tüm işlemleri anlattırdı. Sayan'ın yaşına göre kendisine çok iyi baktığını söyleyen doktor, "Elmacık kemiğini yükselttik, çene dolgusunu keskinleştirdik, dudağa şekil verdik, deri kalitesini artırdık ve boyun ile dekolte bölgesine dolgu yaptık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...