Tgrt Haber
21 Nisan 2022 08:44 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 08:58

Deniz Seki'den Murda'ya destek paylaşımı: Müziğin sansürü olmaz

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanmaya özendirdiği iddiasıyla hapis cezası alan ‘Murda’ lakaplı rapçi Öner Doğan için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Deniz Seki'den Murda'ya destek paylaşımı: Müziğin sansürü olmaz

Uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla 6 yıl 3 ay hapis yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki, sosyal medya hesabından rapçi Murda için bir paylaşımda bulundu. Bazı şarkılarında uyuşturucu madde kullanmaya özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezası alan rapçi Önder Doğan'ın cezasına tepki gösteren Seki, müziklere sansür uygulanmaması gerektiğini söyledi.

“SENELERCE MAĞDUR OLDUM”

Benzer konularda senelerce mağdur edildiğini belirten Seki, “Dışarıda katili, hırsızı, tecavüzcüsü, çocuk istismarcısı, kadına ayrı hayvana ayrı şiddet uygulayanlar elini kolunu sallayarak gezebiliyor ve bu pislikler için adalet sistemi işlemiyor. Ancak söz konusu şarkı yazıp söyleyen kişiler olunca mı adalet sistemi işliyor?” ifadelerini kullandı.

Ezhel lakaplı Sercan İpekçioğlu’na da aynısının yapıldığını söyleyen Seki, “Çocuk senelerdir kendi ülkesine giremiyor. Yazık, günah ‘Murda’ için yapmayın artık” dedi.

“MÜZİĞİN SANSÜRÜ OLMAZ”

Müziklere sansür uygulanmaması gerektiğini belirten Seki, “Herkes istediğini yazsın, istediğini söylesin, istediğini dinlesin. Çok mu rahatsız oldunuz en fazla yasaklar dinletmezsin kimsenin özgürlüğünü elinden almak bu kadar kolay olmamalı” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...