Tgrt Haber
02 Ekim 2021 12:21

Selçuk Ural'ın Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur hayranlarını kızdıran açıklamasına tepki yağdı!

Yılların müzik sanatçısı Selçuk Ural, son röportajında arabesk müziğin en sevilen isimlerinin hayran kitlesine ettiği hakaret ile tepkileri üzerine çekti. Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur dinleyenlerinin yüzde 90'ının 'kıro' olduğunu söyleyen Ural'ın bu açıklaması, sosyal medyada gündem oldu.

Selçuk Ural'ın Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur hayranlarını kızdıran açıklamasına tepki yağdı!
hakan ural,müslüm gürses,ferdi tayfur,kıro

Son zamanlarda çıkardığı Pop şarkılarıyla hayran kitlesini artıran şarkıcı Selçuk Ural, en son verdiği röportajdaki ifadeleri ile başta arabesk müzik severler olmak üzere birçok kesim tarafından eleştirildi. Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'in hayran kitlesini eleştiren Selçuk Ural, bu kişiler hakkındaki hakaretvari açıklamalarının ardından sosyal medyada gündem oldu.

Verdiği röportajda Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur şarkılarını dinleyen kişilerin kültürsüz ve hayat eğitimi almayan kişiler olduğunu ifade eden Ural, bu insanların kendileriyle barışık olmadığını, ancak bunda kendilerinin değil ailelerinin suçu olduğunu dile getirdi.

"TAHSİLLİ KIRO DA ÇOK"

Kendisinin döneminde nüfusun yüzde 90'ının okul eğitimi almış olduğunu ancak şimdi tam tersi olduğunu belirten Ural yalnızca okul değil aile eğitiminin de önemini vurgulayarak 'Tahsilli kıro da çok' ifadelerini kullandı.

Selçuk Ural'ın Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur hayranlarını kızdıran açıklamasına tepki yağdı!

Bu ifadesini kendisini jiletleyen insanların normal olmadığı fikriyle destekleyen Ural, "Ajda Pekkan’ın, Cem Karaca’nın, Barış Manço’nun konserinde kimse kendini jiletlemiyordu ama onların konserlerinde niye jiletliyor? Çünkü o şarkılardaki sözler, onlara hitap ediyor." dedi. 

"YÜZDE 90'I KÜLTÜRSÜZ VE KIRO"

Son olarak "Yüzde 90’ı kültürsüz ve kıro" ifadelerini kullanan Ural'ın yayımlanan bu röportajının ardından sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Selçuk Ural'ın Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur hayranlarını kızdıran açıklamasına tepki yağdı!

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medyada gündem olan konunun ardından Twitter kullanıcılarından Ural'a eleştiri yağdı. İşte o yorumlardan bazıları:

"Aslında eğer duygusal kaliteye bakacak olursak Selçuk Ural'ın dinleyici kitlesinin Ferdi-Müslüm'ün dinleyici kitlesi kadar kaliteli duyguları yok"

"Selçuk Ural'ın Alkol-Uyuşturucu kullanan ve daha sofistike bir şekilde intiharlar seçen kendi kitlesi çok aydın demek ki. Aradaki fark birinin fakir olması ve şaraba-rakıya parasının yetmesi... viski, konyak, şampanya alacak paraları yok"

"Selçuk Ural 'Ülkemizin yüzde 90’ı kültürsüz ve kıro' demiş. Üstüne gidilse aziz Nesin gibi tersten yüzde verip %10 u kro değil diyecek, bir şey değişmeyecek, bu yüzdeli çıkışlar hep aynı, Müslüm'ün son şarkılarını sosyete de arablarda son ses dinliyor ama orayı es geçmiş."

"Selçuk Ural kendine küfür ettirmek için bir yol aramış ve bu açıklamayı yapmış. Helal olsun başka türlü bu kadar küfür yiyemezdin."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...