Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Nisan 2019 10:21

Selda Bağcan’ın hayatı film oluyor

Türk müzik dünyasının fenomen ismi Selda Bağcan’ın hayatı belgesel ve film olarak, tüm dünyada izleyiciyle buluşacak.

Selda Bağcan’ın hayatı film oluyor
selda bağcan,

Selda Bağcan’ın hayatı hem belgesel hem de film oluyor. ABD’li yönetmen Amber İşbilen’in, dört yıldır sanatçının Türkiye ve dünyada verdiği konserlerde yaptığı çekimlerin yer alacağı belgeselde, sona gelindi. Halk röportajlarının olduğu yapım, birçok festivalde gösterime girecek. İşbilen’in sponsorluk arayışına başladığı öğrenilirken, Bağcan’ın hayatına dair bilinmeyenler de projeye yansıyacak. 

Sanatçının, hayatı ise ikinci kez beyazperdeye taşınacak. Bağcan, “Bir kadın yapımcı, filmimi çekmek istedi. 1971 yılında yapılan ‘Adaletin Bu Mu Dünya’ arada kaynayıp gitti. Açıkçası iyi proje değildi. Eğer şimdi iyi bir şey olursa, olağanüstü bir hayatım var” dedi. Sanatçı, “Sizi kimin canlandırmasını istersiniz?” sorusuna, “Bunu hiç düşünmedim. Ama kıvırcık saçlı biri oynayabilir” cevabını verdi. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...