Tgrt Haber
07 Nisan 2022 12:16 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 12:50

Acun Ilıcalı'nın kovduğu Semih Öztürk açtı ağzını yumdu gözünü: Mahalle baskısıyla...

Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekstra programından kovduğu Semih Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açtı ağzını yumdu gözünü. Öztürk, Survivor All Star 2022'ye veda eden Ardahan Uzkanbaş’ın elenmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı'nın kovduğu Semih Öztürk açtı ağzını yumdu gözünü: Mahalle baskısıyla...

Eşinin paylaşımlarından dolayı Survivor Ekstra programından Acun Ilıcalı’nın talimatıyla kovulan Semih Öztürk, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Survivor All Star 2022'den Ardahan Uzkanbaş’ın elenmesiyle ilgili paylaşım yapan Öztürk, "Mahalle baskısıyla kendilerinin potaya yazılmasını yasakmış gibi kabul ettirip diğerlerini ezen yarışmacılar var. Bunlar öyle bir yapılanma oluşturdular ki 5 ay yatsalar, herkesi fırçalarlar da takım arkadaşları tarafından yine yazılmayacaklar. Tebrikler mi diyeyim, ayıp mı bilemedim." dedi.

ARDAHAN'IN DUYGULARIYLA OYNADILAR"

Survivor Ekstra programından ayrılmasına dair hâlâ açıklama yapmayan Semih kendini tutamayıp bir paylaşım daha yaptı. Semih Öztürk bu paylaşımda ise "Bazı yarışmacılar hiçbir zaman tehdit görmedikleri Ardahan’ı bugünlere kullanmak için sakladılar. Yoksa Ardahan’ın varlığı ya da yokluğuyla ilgili bir duygu ya da düşünceleri hiçbir zaman olmadı. Ardahan’ın duygularıyla oynadılar ve bunu hiç acımadan yaptılar. Kimdir bunlar?” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...