Tgrt Haber
04 May 2022 23:58 - Güncelleme : 05 May 2022 00:15

Semih Öztürk'ten Acun Ilıcalı'yı kızdıracak paylaşım: Survivor şampiyonunu açık açık tarif etti

TV8'den kovulan eski Survivor yarışmacısı ve yorumcusu Semih Öztürk, Acun Ilıcalı'yı çıldırtacak açıklamalarda bulundu. Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Survivor'da kimin şampiyon olacağının sinyalini verdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Semih Öztürk'ten Acun Ilıcalı'yı kızdıracak paylaşım: Survivor şampiyonunu açık açık tarif etti

Survivor Ektsra programıunda sunuculuğuyla dikkat çeken ancak eşinin vefat eden Acun Medya çalışanı olan Alpet Kazan hakkındaki sözleri nedeniyle kovulan Semih Öztürk, Acun Ilıcalı'yı kızdıracak bir açıklama yaptı.

Survivor Ekstra ile tüm ilişkisi kesilen Semih Öztürk, programı yorumlamaya Twitter hesabı üzerinden devam ediyordu. 

Ancak son yaptığı paylaşımındaki tahmin, tartışmalara yol açtı. Takipçileri, Semih Öztürk'ün kimin şampiyon olacağını bildiği yönünde yorumlar yaptı.

SURVİVOR ŞAMPİYONUNU TARİF ETTİ

Semih Öztürk’ün Twitter'da yaptığı şampiyon açıklaması, gündeme bomba gibi düştü. Öztürk, ‘’Benim öngörüm bu sene hem mücadeleci hem de eğlenceli bir karaktere sahip arkadaşımızın şampiyon olacağı yönünde. Zenciler için, kardeşler için abiler için, semtimiz için’’ ifadelerini kullandı.

SURVİVOR'IN ŞAMPİYON ADAYLARI

Survivor'ın bu yılki şampiyon adaylığı konusunda; daha önce kupaya uzanan Adem, Atakan ve Ogeday'ın yanı sıra Nagihan ve Berkan gibi isimler favori gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...