Tgrt Haber
05 May 2014 11:14

Senem Kuyucuoğlu, 'Bana uyuşturucuyu ilk Tolga Karel verdi'

Türkiye eski güzeli ve manken Senem Kuyucuoğlu, 'Beni uyuşturucuya Tolga Karel alıştırdı, ama onu suçlayamam' dedi.

Senem Kuyucuoğlu, 'Bana uyuşturucuyu ilk Tolga Karel verdi'
Senem Kuyucuoğlu, tolga karel, uyuşturucu, eski türkiye güzeli, manken,

Dün akşam Beyaz TV haber bültenine çıkan Kuyucuoğlu şunları söyledi: Uzun süre uyuşturucu kullandım. Uyuşturucu kullanmak, en sevdiğin yemeği önüne koymaları gibi bir şey. Bana bunu ilk veren Tolga Karel’dir. Çok sarhoştum. O da bana ‘Senem içer misin bak kendine geleceksin’ dedi. Ama bunun için Tolga’yı asla suçlayamam. Bu benim özel, kendi seçimim. İçmeyi ben kabul ettim. Bu sırada Defne Joy Foster öldü. Bu beni çok sarstı. Köprüden atlayıp canıma kıyacaktım. Overdose (aşırı doz) uyuşturucuyla öldürebilirdim, arkadaşlarım engelledi. İstanbul ’a geleli 3 gün oldu, evden çıkamıyorum.
“SENEM’İ BİTİRDİLER, ÇOCUĞUMU KURTARIN”
Senem Kuyucuoğlu’nun Afrika Cape Town tatilinde kokain partisinde çekilen fotoğrafları sosyal medyaya düşünce, annesi Nergis Kuyucuoğlu ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlanarak yardım istedi: “Kızımı 9 aydır görmedim. O fotoğrafları FBI’ın da aradığı Mert Ortaç isimli hacker yayıyor. Senem’in bilgisayarını alan bu insan, ‘Kardeşim’ dediği kızıma ‘Seni mezara gömeceğim’ diye mesaj atmış. Çocuğumu kurtarın! İki yılda kızım bitti, bitirdiler..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...