Tgrt Haber
25 Eylül 2021 21:50

Serdar Ortaç: Adana’yı mutlu edeyim diye Beşiktaş’ı kızdırdım

Beşiktaş-Adana Demirspor maçının ardından söylediği sözlerle gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir kez daha özür diledi.

Serdar Ortaç: Adana’yı mutlu edeyim diye Beşiktaş’ı kızdırdım
Serdar Ortaç,,Beşiktaş,,Adana Demirspor,

Düğün programına katılmak için Kahramanmaraş’a gelen Serdar Ortaç, burada bir pastanede yemek yedikten sonra hayranlarıyla buluştu. Mekanda hazırlanan Maraş dondurmasını kesen Ortaç, gazetecilerin sorularını cevapladı.

ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM HEPSİNDEN

Beşiktaş hakkında söylediği sözler nedeniyle özür dilediğini ifade eden Serdar Ortaç, “Çok özür diliyorum hepsinden. Maalesef içki içtim ilaçlarla içki karışınca kafa gitti öyle. Adana’yı mutlu edeyim diye Beşiktaş’ı kızdırdım. Hiç girmemem gerekirdi. Allah razı olsun” dedi.

Serdar Ortaç: Adana’yı mutlu edeyim diye Beşiktaş’ı kızdırdım

Serdar Ortaç, geçtiğimiz Salı akşamı Beşiktaş - Adana Demirspor maçının ardından sahne aldığı bir mekanda şarkısını yarıda bırakmış, Adana Demirspor’un son dakikada attığı golünü yorumlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...